Kultur og Fritid, Frederiksberg Kommune

Tilmelding til FRBDAGE 2019 - byens fest


Dato og tid

Fredag d. 10. maj 2019 kl. 15:00 til søndag d. 12. maj 2019 kl. 16:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 1. maj 2019 kl. 23:00

Sted

FRBDAGE 2019
Hele Frederiksberg
2000 Frederiksberg
Denmark

Arrangør

Kultur og Fritid, Frederiksberg Kommune
+45 38210117
kf@frederiksberg.dk

FRBDAGE skal samle byen og vise Frederiksbergs mange kvaliteter, den særlige stemning og mangfoldigheden frem. Kunstnere, foreninger, forretningsdrivende og kulturinstitutioner rykker deres aktiviteter ud i byens rum på gader, i parker og på pladser, og fylder dem med aktiviteter, musik og glade gæster. Det glæder os, at du/I også vil være med. 

Dagene har lidt forskelligt fokus og du/I kan vælge at deltage én dag eller flere dage. 

Fredag den 10. maj

Fredag går startskuddet til FRBDAGE. Der vil være forskellige aktiviteter rund omkring i byen og nye pladser og bygninger skal indvies. Fredag kan man f.eks. byde ind med performance eller andre aktiviteter på byens pladser eller i parkerne.

Lørdag den 11. maj

Lokale gadefester: Lørdag vil vi lukke for gennemkørende trafik på udvalgte handelsstrøg og lave lokale vejfester med loppestader, gadehandel, foreningsaktiviteter og musikalsk underholdning.

Forretninger og foreninger kan denne dag møde nye kunder og medlemmer på andre præmisser. Vi forventer, at rykke aktiviteter ud på vejbanerne på: H.C. Ørstedsvej, Peter Bangs Vej, Værnedamsvej og Henrik Steffensens Vej.

Du/I kan som arrangør ønske en bestemt lokation, men vi forbeholder os ret til at anvise den vej, vi synes er oplagt til jeres aktivitet. 

Men har du andre idéer til kreative indfald og alternative placeringer, som kontakt os gerne i sekretariatet.  

Søndag den 12. maj

 

Familiedagen i Lindevangsparken samler børnefamilier i flere generationer. Her kan de besøgende opleve, hvad kommunens foreninger, virksomheder og organisationer har af gode aktiviteter for børn. Der afholdes også et stort børneloppemarked i parken denne dag. Hvis I gerne vil vise jeres aktiviteter for børnefamilier, er det en god idé at melde jer til denne dag. Da FRBDAGE i 2019 ligger i maj er det samtidig en god lejlighed, for at vise jeres sommeraktiviteter frem.

Du/I kan se mere på Link til FRBDAGEs hjemmeside

Spørgsmål kan rettes til projektleder Hassel Löfstedt på halo02@fredeiksberg.dk eller tlf.: 2898 0133

Du/I kan også følge os på www.facebook.com/frbdage.

De bedste hilser

FRBDAGE-sekretariatet 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Kultur og Fritid, Frederiksberg Kommune
+45 38210117
kf@frederiksberg.dk